Image Map

Ko se nađe, tu smo

by Tevarbulebra

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
02:43
2.
3.
03:40
4.
03:45
5.
04:54
6.
03:34
7.
05:30
8.
01:15

about

Nesvakidašnji album nesvakidašnjeg benda!

Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša koji je osnovan marta 2013. godine, a koji čine Stefan Milojković (bubanj), Ivan Stanojević (bas), Vladimir Jovanović (gitara) i Miloš Blagojević (gitara).

Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto. Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama URBANIS(H) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III.

Pred vama je "Ko se nađe, tu smo", debi album benda, na kojem se nalazi osam numera koje čine jednu konceptualnu celinu. Nišlije će vam u trideset minuta dočarati ambijent svog kraja doživljen iz specifične vizure ovog sastava. Tevarbulebra će vas na ovom albumu povesti u šetnju i razgledanje svoje muzičko-tematske arhitektonike koja se stilski nalazi na granici izmedu fanka i rokenrola, često uklopljenih u neparne ritmove, sa akcentom na gruv i eksperimentalnu melodiju.

Album je snimljen tokom 2015. godine u studiju Čedomira Ilića u Nišu, dok postprodukciju, miks i master potpisuje Stefan Milojković. Omot je delo Aleksandre Đorđević

Ovaj nesvakidašnji album ovog nesvakidašnjeg sastava je u formi besplatnog preuzimanja objavila nezavisna onlajn etiketa Druga stvar (www.drugastvar.com). Oni su tu, pronađite ih!

credits

released February 11, 2016

tags

license

all rights reserved

about

Druga Stvar Records Kragujevac, Serbia

contact / help

Contact Druga Stvar Records

Streaming and
Download help

Redeem code